Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdybych dostával mizerný plat, byl bych zkorumpovatelný - asi.

Kdybych dostával plat eurokomisaře, byl bych zkorumpovatelný - dozajista. Kým? Vedením komise. Inu, demokratické principy.

0 0
možnosti

A55d46a94m 43S39t42a76v64a

7. 10. 2014 17:34

"Nebyli bychom to my....": Autore, vždyť to je jenom a jenom správně!!! Paní Jourové blahopřeju.

0 0
možnosti

Víte volání po vystoupení z EU sice chápu, ale je poněkud mimo mísu ve chvíli kdy čistá většina lidí zvolených jak do EP tak národního parlamentu je pro pokračování.

0 0
možnosti

Zajímavý fakt je, že se Jourová svého času přiznala k tomu, že se nechala zkorumpovat a souviselo to s jakýmsi Paroubkem. Po několika dnech náhle své přiznání odvolala a zavřeli nakonec toho, kdo tu korupci nahlásil.

Holt koza zahradnicí....

4 0
možnosti

mně zase Jourová přišla jako je bezpáteřní eurohujer, který pro funkci udělá cokoliv. Viz její obrat o 180 stupňů ve věci ženských kvót .nejdřív v rozhovoru pro PL tvrdí ,že je odpůrkyní kvót pro ženy..a dnes k otázce ženských kvót pronesla, že chce obhajovat iniciativu své předchůdkyně Viviane Reddingové prosazující větší zastoupení žen ve správních radách velkých firem

1 0
možnosti

Pro mne bylo zklamání, že portfolio, které bylo paní Jourové přiděleno, ji nebaví, proto také nemohla oslnit. Přitom jde o jedny z nejzajímavějších oblastí života

0 0
možnosti

Vždyť je to úplně jedno, jestli je paní Jourová dobrá kandidátka na eurokomisařku nebo ne.

Podstatné je vystoupit z EU.

3 1
možnosti

Vy si myslíte, že to socialisté dovolí? Nedovolí, dopadne to stejně, jako s bývalým SSSR.

1 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik