Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud budeme "solidárně" přijímat uprchlíky, tak vznikne u nás a v kterékoli jiné zemi totéž, co mají v Německu nebo ve Švédsku. A to, pane Niedermayere, bude konec EU. Možná že víte, že švédský premiér prohlásil, že bude muset na vyřešení stříleček a útoky gránáty na policii, povolat armádu. A Němci vůbec migraci nezvládají - mají na soudech 300 000 odvolání proti zamítnutí azylu, mezitím se podivní týpci poflakují po Německu, nikdo neví, kdo jsou a kde jsou a čekají na vyřízení azylu. Policie to nezvládá, úředníci taky ne, školství je přetíženo a situace na ulici je čím dál nebezpečnější. To jsou prosím oficiální názory z německé televize a rozhlasu (ARD, Deutschalndfunk). Jediné řešení, jak zachránit Unii je, deportace všech, jimiž byl zamítnut azyl, ve Středomoří vytvořit armádou pevnost (zajímavé je, že když v Řecku zasedal Bilderberg, tak neprokouzla po moři ani myš) a nyní to údajně nejde. Není to náhodou řízená migrace? Nevím. Ale dělá to divný dojem. Zaplaťbůh se Němci probouzejí z naivního snu, že budou snadno integrovat Araby. Když to nevyřeší "etablované" strany, tak to budou řešit náckové. Taková je realita.

2 0
možnosti

Je docela zajímavé, že slyšíte názor vzdáleného souseda, ale názor bezprostředního souseda ignorujete. Já to nazývám pokrytectvím!

0 0
možnosti

Hezky se Vám daří zaměňovat pojmy Evropa a Evropská unie. EU jako politický celek je pouze voluntaristická utopie a podle toho také dopadne.

0 0
možnosti

No, přečíst si to znamená mít důvod, proč vás nevolit. Rv:-P

6 2
možnosti

J54i47ř16í 31F46o37g21e61l

7. 6. 2018 19:58

Kecy v kleci exguvernére.

Ta vražda 14letého děvčete iráckým přistěhovalcem není žádné politickém téma. To je téma veskrze faktické. Ze své bubliny to holt někdo vidí jinak, že?

Třeba Soros říká jednoznačně. Evropa má problém, je třeba zvýšit migraci, Evropo investuj do migranti 30 miliard Eur.

Já říkám, že než to, tak raději odchod.

7 0
možnosti

Celkem to dění sleduju a rád si poslechnu protinázor, ale u dvou lidí toho nejsem schopen a přelaďuju rádio nebo TV. Jsou to Jaroslav Šonka a tento Luděk Niedermayer. Oba tito pánové pro mě představují to nejodpornější patolízalství – jeden k Merkelové a "novému Německu" a druhý k EU. Já jen doufám, že při příštích volbách do europarlamentu přijdou voliči TOP09 v nedostatečném počtu.

12 2
možnosti

J71i62ř44í 67U85r90b41a78n

7. 6. 2018 17:00

To je argumentace jak malýho dítěte. Paní Merkel (soudružka učitelka) to tak řekla, tak je to pravda.

Trochu víc se za ty peníze snažte, tentokrát jste tu politrukologickou práci pěkně odflákl.

12 2
možnosti
Foto

Do funkce poslance EP Vás zvolili čeští voliči nebo Angela Merkelová?

5 1
možnosti
Foto

Čeští voliči a jelikož je pro nás důležitá zachování EU a silná, efektivní, sebevědomá,... EU tak je logické, a správné, že se o to pan Niedermayer snaží,

2 10
možnosti

P15e23t15r 54T35o19m79e29k

7. 6. 2018 16:26

Jenže, chtějí-li spravedlivé řešení pro všechny, musí mu předcházet aspoň 99procentní úspěšnost hlídání vnější hranice. To se všem těm vítačům společně s pašeráky nehodí. Dokud to ale nebude jsem zásadně proti abychom se na nějakém vítání bůhvíkoho jakkoliv podíleli.

5 1
možnosti

KarmaR^ Solidarita, to je pro národy pokřivené komunismem nemožné požadovat.

4 13
možnosti

A solidarita v čem?

Vždyť paní Merkel si s nimi dělala selfíčka. Tak je asi nepovažuje na nějaké nebezpečí nebo přítěž.

Být solidární s Vámi, když Vám vyhoří barák bez Vaší viny, budiž.

Být solidární s Vámi, když se vlastní vinou dostanete do problému (třeba alkoholismu), ale chcete to řešit léčením, tak tohle "budiž" už je menší, ale přeci jenom jsem ochoten na něj přistoupit.

Ale být solidární s vámi, když svůj problém (neustálý přísun dalších lidí) neřešíte, tak to tedy nebudiž.

Nejprve musím vidět vaši snahu problém řešit a teprve poté mohu uvažovat o nějaké solidaritě.

13 2
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik