Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Média informují, že schůzka nepřinesla žádné společné řešení, takže je zřejmé, že účast Babiše a dalších nebyla nutná.

0 0
možnosti

R^

Dík za potřebné myšlénky!

Postoj Andreje Babiše a ostatních politiků V4 je skutečně podivný, jako by byl ovlivněn protievropsky současnou ruskou hybridní válkou šířící zde zaručeně "pravdivé" zprávy z padesáti jejich serverů.

Bohužel, příliš mnoho občanů u nás tomuto tlaku podléhá a domnívají se, že pro Česko je nejlepší z Evropské unie a z NATO vystoupit, a málokdo si uvědomuje, že by šlo o ekonomickou a politickou sebevraždu. Je dobré si povšimnout, že tuto naši sebevraždu zde podporují komunisti a okamurovci.

:-)

2 0
možnosti
Foto

Když tam nejsme, je alespoň zřejmé, ža na tom, co tam Merkel prosadí, nemáme žádný podíl, tedy jejímu rozhodnutí nebudeme dělat vynucené křoví.

1 3
možnosti

Nebudeme dělat křoví a její diktát bez reptání přijmeme? Nebo spácháme sebevraždu a vystoupíme z EU a NATO? Nevím, nevím, co je lepší! :-)

0 1
možnosti
JH

Pan politik se rozepsal, inu blíží se volby:-)

2 4
možnosti
Foto

Vynucování solidarity ze strany Německa a Francie je to, co rozbíjí EU. Pokud tyto státy nejsou schopny napravit své vlastní chyby, musí dotčeným politikům vystavit účet jejich voliči. Je naprosto absurdní, že tito politici se snaží vystavit účet daleko prozíravějším zemím, a to ještě pod pohrůžkou sankcí. Pokud budou pravidla v EU nastavena tak, že každou fatální chybou jednotlivých zemí budou ,,solidárně" trestání i ostatni státy EU, tak jediné čeho EU dosáhne, je naprostá nezodpovědnost politiků a následně rozpad EU.

5 3
možnosti
Foto

A jak byste si tu nápravu chyb Francie a Německa představoval?

0 1
možnosti
JF

J97i43ř98í 72F37o97g86e44l

24. 6. 2018 8:32

Chápu, že pan europoslanec se drží sesle, ale kdyby byl trošku fér, což u něj nehrozí, podotknul by, že na tzv minisummit nejede 11 představitelů států EU, nejen náš premiér. Kdyby jeli všichni tak už by to snad ani nebyl mini, ale normální - ne?

Nehledě k tomu, že stanovisko V4 tam bude tlumočit a zastupovat rakouský kancléř.

Ale chápu, pslancova TOP09 hyne na úbytě, tak se pán snaží.

6 3
možnosti

Myslím si, že v Rakousko-Uhersku již sto let nežijeme! :-)

0 0
možnosti
PK

Bez ohledu na to, kdo by tam jel, nikdo by neměl šanci zvrátit jakékoliv rozhodnutí N a F, Váš optimismus je skutečně ohromující...

4 2
možnosti

Sebevražda vystoupením z EU je snad lepší? :-)

0 0
možnosti
JV

Trefil jste hřebík na hlavičku R^

3 4
možnosti
Foto

špatný slovosled, špatná předložka a chybí zvratné zájmeno

0 1
možnosti
Foto

Moralizující kecy od někoho, kdo v EU hlasuje léta proti zájmům ČR jsou doopravdy úžasné. Jste jeden z nejpodlézavějších europoslanců, které kdy ČR do europarlamentu vyslala, laskavě si nechte své hraběcí rady, co bychom měli nebo neměli, od cesty. Jste pro to ta nejméně důvěryhodná osoba.

12 7
možnosti
Foto

Poslance do europarlamentu nevysílá ČR, ale voliči. :-/

4 0
možnosti
JH

Za Babiše bych nikdy ruku do ohně nedal, ale autor, jak jsme se mohli přesvědčit, je evidentně mnohem větší politický břídil:-)

11 7
možnosti
SB

Spíše prospěchář.

Nevěřím, že míní vážně to,co píše, ale prostě jde s proudem.

6 7
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik