Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A kde máte ten link?

První vede k Babišovu oblíbenéemu "Čau lidi!...", z druhého odkazu jsem se dozvěděla, že "Dobrý den, chtěla bych se vyjádřit k vašemu titulku, že se prodej nosnic neuskuteční. ....."

0 0
možnosti
SN

:-)......Pane autore! Poslední výborná zpráva! Poslouchám tiskovou konferenci po zasedání vlády. Vývody jakýchsi "evropských právníků" citovaných zahraničními deníky, na které se mnoho diskutérů, ev. blogerů odvolávalo, rozmetány na hadr. O čem bude tedy dnes večer program na TV 24? RvRvRv

3 5
možnosti
Foto

Myslíte jako když podřízení pějí ódy na svého nadřízeného;-D

To je opravdu důvěryhodnost sama;-D

Mimochodem Čapí hnízdo taky bylo Křišťálově čisté, že už ani čistjší být nemohlo a přesto Olaf jasně řekl, že to byl podvod a dotace se musela vrátit.

5 1
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi a jen opravdový zadubednec a nesoudný obdivovatel nevidí a neuznává střet zájmů u Babiše. Jeho postavení je opravdu unikátní a srovnatelné snad jedině s nějakou banánovou diktaturou. A že to významná část občanů tak nevnímá je smutná charakteristika tohoto národa.;-(

6 2
možnosti
SN

:-)......Mně nezajímá nějaký střet zájmů, který je jen bičem na Babiše, mně zajímá jak si vede vláda. Ta si vede výborně, tudíž jsem zřejmě podle Vás zadubenec! !!!!!!

1 9
možnosti
Foto

Dokument, o kterém předpokládáte, že je autentický?Není to od autora poněkud alibistické?

3 1
možnosti
Foto

Tak on tam hlavně žádný odkaz na jakýsi dokument o Babišově střetu zájmů není.... Mám ve zvyku ověřovat, jenže nemám co....

0 1
možnosti
AL

Kdo má pravdu ve věci "střet zájmů a Andrej Babiš": názor si můžete udělat sami...

--------------------

Děkujeme za radu. Ala (naštěstí) o tom nerozhodujete vy, ani váš šéf Kalousek, ale pouze volič. A jak je známo, voliči mají více rozumu jak vy dva. :)

.

Babišovo ANO posílilo a dál výrazně dominuje

:-)

4 5
možnosti
JZ

O tom, co je pravda, rozhoduje volič. (Chybí emotikon facepalm.)

No, to je teda jízda.

6 0
možnosti
Foto

Přijde mi to jako logické argumenty. O to víc asi nebudou většinově akceptovány. R^

5 0
možnosti
SN

:-)......Mohl byste, vážený, také vědět, že naši zemědělci dostávají podstatně menší dotace na jednotku výroby, hektar,......než staré země EU. Vy si prostě přejete abychom přestali být konkurence schopní! Už to je hnus, že udavač Bartoš lítá do Brusele, aby nás tam pošpinil. Možná, že nám pak EU povolí pěstovat marjánku bez dotací! RvRvRv

5 7
možnosti
Foto

Udavač Bartoš. Hm. Génius Standa zase promluvil.

8 1
možnosti
AK

Kdo jsou ti tajemní právníci a jak vědí, že Babiš kontakty na Agrofert nepřetrhal?

Uniklá informace je co?

Někdo poslal do Bruselu na Babiše udání?

Asi se už dlouho nehlasovalo v parlamentu o důvěře.

5 4
možnosti
VH

Ti právníci nejsou tajemní. Jsou členy stálého orgánu Evropské komise (tuto základní informaci jste nezachytil?)

Také jste zřejmě nepochopil, co je vytýkáno:

- v orgánech fondů jsou hlavními osobami rodinní příslušníci premiérovi (lze zjistit z veřejných rejstříků, netřeba být tajemným právníkem) - je normální předpokládat zájem premiéra na úspěšném řízení

- konečným benefitentem bude premiér (pro momentálně zaostalé: až se mu podniky z fondů vrátí, bude dost důležité, zda jejich hodnota byla díky dotacím vyšší či nikoliv); to snad pochopí i malý Jarda.

Ano, na chudáčka Babiše někdo poslal udání - když příslušné orgány ČR (MF a MMR) jsou blokovány premiérovými nominanty. Pro tomu ubožákovy se totiž spikla celá Evropa, je to samý komplóóót, samá lež a všichni kradnú! (Je chvályhodné, že pan Babiš alespoň nepronáší lživé "všichni, kromě mě" - ale i na to nejspíš dojde).

3 0
možnosti
MB

Vstup do EU, Dotace jsem si představoval - Vítejte v civilizované rodině. Vidíme vaši zdemolovanou zemi, jsme ochotni, dát nějaké prachy. Dejte si do pořádku infrastrukturu - po dálnicích - rychlovlakem, pak hravě přejedeme ze země do země, podobně s památkami, ŽP, domovy pro přestárlé a podpora malo a středo živna! Jsme solidární, čerpáme z daní všech pracujících! Očekáváme blaho efekt, pracovní příležitosti investic - vznik středo třídy. Nedoženete nás, ale každý pokrok je dobrý! Až se zvelebíte, stanete se Čistými plátci a zase se pomůže jiným. Pak s tím asi nejlépe naložilo Polsko! U nás je kuriozita, vzniku Dotačně - účelových politiků, kteří svými posty vlastně chrání své ivestice! Jsou v mega střetu - Co zajíměvější! Lidem se to líbí a blaho oligarchg rodin jim evidentně leží na srdci! OSVČ je Parazit ... :-)

3 0
možnosti
BV

"V linku najdete text právního servisu Evropské komise"

Ať hledám jak hledám, tak tam žádný link na právní servis nenacházím.

Ovšempokud tím nejsou míněny facebookové stránky Babiše a Agrofertu

2 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik