Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obecně máte pravdu, ale v našich podmínkách si dokážu představit využití varianty Blind Trust, ovšem ve "švejkově" pojetí, kdy správce bude osoba silně oddaná či jinak zavázaná, která stejně bude konat podle pokynů Babiše.

Jako jedině správné v tomto případě vidím rozhodnutí mezi dvěma variantami - buď politik/majitel nesmí čerpat jakékoliv státní výhody/dotace ani zakázky nebo majitel nemůže být zároveň politikem.

1 0
možnosti

Jsem zvědav, co budete říkat a psát na konci toho, co jste zase rozpoutali. Napíšu Vám to takto. Jsem opravdu zvědav na to právo. A opravdu na Vaši reakci.

5 4
možnosti
Foto

Zapomínáte na jednu podstatnou, dokonce bych psal nejpodstatnější okolnost tohoto problému - na počátku celé kauzy je Babiš a nikdo jiný. On sám přece přiznal, že do politiky šel hlavně proto, aby při získávání něčeho nemusel platit úplatky. Kdyby za dobu, kdy je ve vrcholné politice, dělal zásadní kroky proti úplatkům, tak jak říkal na začátku, tak mu tleskám a zaslouží pochvalu.

Jenže on NIC podstatného proti úplatkům nedělá, takže z toho vyplývá jediná varianta, že totiž se snaží, aby úplatky nemusel platit ON tím, že si to sám zajistí a ostatní ať si dělají, co chtějí.

Za to mu ovšem tleskat nemůže a můžu jen tvrdit, že po právu sklízí to, co sám zasel.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS