Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J74i89r80i 72C30e21e

4. 7. 2019 16:58

Von der Leyen je "velmi schopná politička"? Leda v disciplíně přežít všechny skandály a evidentní diletantství a neumětelství...

Výsledky jejího působení jsou impozantní - uzemněná letadla a vrtulníky, lodě a ponorky, které nemohou vyplout, obecný nedostatek náhradních dílů. Němečtí vojáci v Pobaltí komunikují mobily přes komerční operátory, protože Bundeswehr nemá vlastní spojení. Nové Hecklery sice střílí za roh, ale zato se firma stala "prvním etickým výrobcem zbraní". Nahrazení mašinkvérů košťaty při manévrech v roce 14, tak to už je jen třešnička na dortu působení „FlintenUschi" v resortu obrany... Která si místo řešení problémů najímá předražené poradce.

Zlé jazyky tvrdí, že Uschi po zvolení Trumpa pobíhala po úřadě volajíce: „Co budeme dělat? Kdo nám teď řekne, co máme dělat?“... To je také krásný obraz "schopností".

Jestli bude spravovat Komisi stejným způsobem, jako vedla Bundeswehr, tak EU pomáhej Alláh.

Jinak Evropská komise se začíná v recyklaci neschopných politiků čím dál víc podobat sovětskému politbyru.

0 0
možnosti

A43d11a24m 34J97a36k79e85š

4. 7. 2019 12:58

Musel jsem si tenhle blog 2x. Proč mám pocit, že se autor střelil do vlastní nohy... Tím, jak popsal jak to v Bruselu "ne"funguje.

1 0
možnosti

Všichni členové bankovní rady ČNB, kteří se podíleli na rozprodání našeho zlatého pokladu (56 tun v letech 97 - 98) by měli být popraveni. A nejde jen o škody v řádu desítek miliard, které tím vznikly (prodali v úplně nejhorší dobu), ale především o to, že to byl symbol na který neměli morální právo sahat.

1 0
možnosti
Foto

Až na tu popravu s vámi souhlasím ...

0 0
možnosti

Opravdu se divím, jak něco takového může napsat europoslanec.

Zřejmě být antibabiš se nosí a snad bude někým pochválen. Na tento článek je možno zapomenout, jakoby nebyl.

Jiný je ale pohled starých členských zemí Unie na nové členy , včetně nás. Žádná rovnoměrnost, žádná úcta k mnoha milionům lidí těchto zemí, žádná snaha na proporcionální zastoupení. Podle mě nám ani příliš nevěří. V naše schopnosti a naši spolehlivost.

Relativní úspěch Zahradila, který je vskutku vcelku rozumný europoslanec a byl by na svém místě . Byl jsem rád. Ale copak početní europoslanci Italie a dalších starých zemí ho do funkce pustí?

Nevím, je to složité a dost možná bude ještě složitější.

Před 28 lety jsem četl článek, že dosáhneme úrovně Německa a Rakouska za 26 let, Maďarsko za 29 let a nechtěl jsem tomu věřit .A vlastně je to ještě horší než tehdejší prognóza.

Jaký mají zájem na rozvoji zemí střední a východní Evropy tito noví evropští funkcionáři? Domnívám se, že minimální.

Opravdu nezbývá než se starat sami o sebe. Kdo to dokáže, kdo schopnější příjde ? Koho najdeme?

2 0
možnosti

Nejdřív mě napadla otázka, co vlastně v tom EU parlamentu dokázal p. N. A pak jsem si řekl, že ji ani nepoložím, protože bych se zase dočkal jen snůšky keců typů "bojoval jsem, prosazoval jsem ...", ale nic, co by začalo "prosadil jsem".

Takže jen další hlavička do kotníku AB.

2 2
možnosti

Problém je v našich politicích a vlastně i to, že nemáme opravdové osobnosti, jež by mohli v naší zemi vytvořit zázemí pro politiky a osobnosti z celé Evropy, jež mají jiný pohled na směr Evropy a EU, ne jen to,těch světových problémů, dějů a vývojů je hodně. Dále by se mohla zaměřovat i na mladé a nadějné politiky jež pak mohou vstoupit do vlád v Evropě a nakonec i do EU.Ostatně i západní Evropa na tom není dobře, nemá téměř žádné osobnosti vizionáře, ale vše mají v rukou politici. Něco je zde špatně a tím je sama socialistická politika jež, nevytváří prostor pro lidskou píli a cit hodnotám, jež pramení i z toho, že se musí o ně usilovat a bojovat.Evropa a ČR díky neosocialismu se stává skanzenem světa a utápí se v regulacích, byrokracii ...

0 0
možnosti

Nejdříve vyplakat a pak stav změnit! Víme ale jak? :-)

0 0
možnosti

Chtěl jsem ten článek zkritizovat, ale pak mi došlo, že jediným autorovým záměrem bylo napsat to, co těch posledních pár procent věrných voličů TOP 09 chce slyšet. A vzhledem k tomu, že jejich řady stále klesají, tak radši nechám tuto větev v klidu vyhnít. Jenom mě trochu obtěžuje, že autor je v poslední době poměrně často na hlavní straně.

1 2
možnosti

Niedermayer je prostě, no, ne moc chytrý. On je spokojeny, že nám vládnou jen a zase Němci. Co taky čekat od člověka co prodal Český poklad za hubičku a toto je údajně ekonom????

3 1
možnosti
Foto

No a náš premiér Babiš neskrývá svou spokojenost s tím, že Evropskou komisi nyní povede Němka Ursula van den Leyen.

1 0
možnosti

Všichni parlamentní Tajtrlíci dnes zase velice dobře vědí, jak Babiš "opět prohrál" a jak všechno mělo být a není.

A od těch to skutečně sedí. Jsou to právě ti, kteří když sami měli možnost, tak o nich nebylo ani slechu, ani dechu.

Vážený pane, působíte jinak seriózně, a proto stojí Vám to za to se takto ztrapňovat před veřejností.

:-)

3 2
možnosti

Na základě tohoto článku se domnívám, že na idnes může publikovat asi i cvičená opice.

4 4
možnosti
Foto

Po přečtení tvého příspěvku s tebou souhlasím ;-D

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS