Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

USA fungovaly relativně dobře,když byly uzavřeny vnějšímu světu. Ale to je dávno a nebylo to jednoznačné. Rusko fungovalo relativně  dobře naprosto stejně.Dnes nastal podivuhodný tlak na Rusko a cílem je pád jeho vlády a hospodářského systému.

Zde je obrovská chyba, kterou asi nevidí ani autor. Rusko ( nejen) se začne řídit jinými principy, protože poučení z dodržování pravidel solidnosti bude drahé. Vše jen urychlí pád současných systémů ve světě. Naprosto nechápu, co článkem autor vůbec zamýšlel. Asi to byla jen pouhá úlitba typu projevu na Žofínském ostrově.Analýza to rozhodně žádná nebyla a nechápu ty diskutující,kteří v tom vidí nějakou odbornost a  jasnozřivost  autora.

0 0
možnosti

Za starého režimu, by se takový příspěvek považoval za existenční. Nic nového autor nenapsal. Ale co Ukrajina, ta ho zjevně netrápí.

0 0
možnosti
Foto

zhruba bych to taky tak viděl,ale kolaps bych nečekal, ozdravné kroky, i když přinesou snížení životní úrovně a případně se přenesou do vnitřního dluhu, Putin má dostatečnou podporu a popularitu, aby to vysvětlil a ustál. Na kardinální hodnocení je tak ještě dost času a málo informací.

3 0
možnosti
Foto

Podle toho, jak glofirikuje získání Krymu jako největší událost v ruských dějinách, tka ty potíže musí být zatraceně velké.

2 0
možnosti

Osvěžující čtení mezi záplavou nesmyslných blogů. Je fajn, když glosuje člověk, který o ekonomii něco ví. Na rozdíl od jiných, tzv. "ideologických ekonomů".R^

5 1
možnosti
Foto

Vážený autore, prezident Putin za devalvaci Rublu nemůže, neboť čelí masivnímu útoku zvenčí.

Vy ale, jako člen establismentu, za dvojnásobnou devalvaci koruny, kterou jste vykradli úspory obyvatel a administrativně snížili platy všem občanům, opravdu, ale opravdu můžete Rv

3 5
možnosti

Nějak jste zamrzl v čase a nemáte ani šajnu, čím se autor dnes zabývá. Rozhodně již drahnou dobu není členem rady ČNB.;-D Studujte, než vyřknete ideologický blábol ohledně měnové politiky. Na celou věc není pouze jeden - ten správný - pohled.

7 0
možnosti
Foto

tento příspěvek se někde uložte a až bude řeč o Americe, pak jej teprve použíjte.

5 0
možnosti

1. nizka cena ropy je fajn, ale neni to jenom Rusko pro koho je vrazedna... jak dlouho asi cena zustane nizka a az zacne letet nahoru, kde se asi zastavi?

2. jestli Rusko financne vycerpava Krym a podpora vychodni Ukrajiny, kdopak financne podporuje Ukrajinu? Ukrajina mela v roce 2013 nizsi vojensky rozpocet nez Ceska republika, kdopak asi ted financuje armadu? Ukrajina, ktera byla zrala na krach ma najednou predplaceno Rusku za plyn... ze by nove vznikla demokracie a svoboda zpusobila hospodarsky rust?

5 0
možnosti
Foto

Nepřipomíná vám situace v Rusku dvacátá (mafiánská) léta v Americe? Tedy že je jaksi asi tak sto let ve vývoji pozadu? A následující krach na burze? (Ruské!)

3 1
možnosti
Foto

...,,Hraje se o hodně. Nejen o kvalitu života ruských lidí, kteří se bohužel stále jasněji stávají obětí politiky Kremlu, tak i stability přinejmenším naší části."!

Považuji z CELÉHO článku za nejdůležitější, až klíčový, jeho závěr , tedy poslední část poslední věty: ,,...STABILITY I NAŠÍ ČÁSTI" !!Možná by bylo lze doplnit i včetně, ergo potažmo i celé EU. !

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS