Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

je celkem jedno kdo je u Vlády,ale bylo by dobré, kdyby tam byl někdo kdo má rozum...Bohužel tito lídé již opustili politické ambice,rprotože náprava již :-)není možná a musí se počkat až se to zhroutí...nejen u nás

0 0
možnosti

U vesla jsou nyní socialisté a očekávat od nich reformy v pravicovém střihu není namístě. Namístě však je sledovat, co chystají a hlídat, aby to udělali co nejpřijatelněji. Žádné chrápání, ale plná pohotovost :-)

0 0
možnosti
Foto

TOP09 zkompromitovalo termín "reforma" na staletí dopředu. Když slyším slovo reforma, vidím Kalouska, jak ukazuje Topolánkovi svůj prstíček.

1 0
možnosti
Foto

Po 25 letech transformací, privatizací, a modrých šancí je stát fatálně zadlužem, úspory občanů jsou tunelovánmy bankovními šíbry a ekonomika je totálně v pytli.

A nyní přichází ti, kteří to vše organizovali a řídili, za jejichž potlesku vše probíhalo, a tvrdí nám, že je třeba provést jakési nezbytné, životně důležité reformy ... To snad není možné pánové, nechcete se raději někam zdekovat a nevystrkovat nos ?

1 1
možnosti

Míro, a koho budeš tedy volit v následných volbách?

Nechceš být naším  "Mesiášem"?

Já jsem o budoucí straně Míry Macka = straně opravdového a životně důležitého  blahobytu všem - ještě neslyšel - a  co je horší ani nenalezl na zatím našich neomezených PC info technologiích.?

Ovšem, přeji Ti spoustu přiklikávačů - tak jak jsi zvyklý.:-/

1 0
možnosti

Řadě věcí rozumím, proč se o nich zmiňujete, ale zvláště u zákona o přiznání majetku pravice (kam Vás počítám) nepřišla s rozumnou alternativou, tedy návrhem; spíše by byli rádi, kdyby žádná změna nebyla. A to ta zásadní: přechod dokazovací povinnosti ze státu na občana. Nebo si snad myslíte, že žádné "černé" majetky nejsou a že vše bylo získáno legálně??!!??

1 0
možnosti
Foto

Že to jde (zák. o přizn.majetku), dokázali i u našich sousedů, že. Přiznej a dodań. Neučiníš-li tak, majetek propadne. Mnohde je to standart. Snad jen Italům, možná i Řekům to způsobilo potíže. Nejspíš proto, že ,,základním" stát. systémem byla korupce a tak se mnohé ,,rozsypalo". O jiných státech ani nemluvě, např. Ukr. A vypadá to, že i z toho jsou ty největší obavy i u nás8-o;-O;-€:-P

2 0
možnosti

To je kritika odborníka nebo politika? Připadá mi, že když se z "profíka" stane politik, že je to najednou úplně jiný člověk. Že tak nějak zmoudří.....Nevím, co přináší občanům dobrého, když europoslanec nespolupracuje s politiky člena Unie. Asi nová technika, jak konečně vybřednout z marastu současnosti.:-/

2 0
možnosti

Proč by se z odborníka nemohl stát politik? Naopak to ale opravdu nejde, z čehož plyne, že Sobotka se opravdu nikdy odborníkem nestane.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS