Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Ale je to naopak. Pozice V4 je vzhledem k migraci jistě silnější než pozice samotného Česka. Viz např. úlitbu paní Merkelové Bavorům, když se jí to hodí, klidně vytáhne kartu s vyhnáním Němců z Česka. České zájmy a názory ji příliš nevzrušují. Rovněž Macron si nebere servítky a chce finančně trestat státy, které se nepodvolí. To neberu jako konstruktivní nabídku k jednání. V4 společně má větší šanci proti této aroganci uspět.

11 1
možnosti
Foto

Aby mohla V4 uspět proti té dle Vás Aroganci tak by napřed museli jednat-což se nestalo.

Arogance je to spíš od zemí V4, které to staví do pozice-buď se nám většina přizpůsobí nebo jednání zablokujeme naší nečinností.

6 5
možnosti
KB

K19a72r27e60l 34B11o52k

23. 6. 2018 23:03

Naprosto správně popsaná situace. KarmaR^R^R^

Myslel jsem, že péan Babiš je větší osobnost. Orbán jej ztrapnil.

5 3
možnosti
MR

A po jednání V4 zaznělo, že premiér chce Unii, která bude "Svaz nezávislých států"

Tak, nevím, jak premiér, ale já osobně jsem se vyjadřoval v referendu právě k této formě EU. Pokud bych jen vzdáleně tušil, že se připravuje něco, jako je Lisabonská smlouva, tak jednoznačně hlasuji pro NE.

7 3
možnosti
Foto

V období kdy jsme vstupovali do EU se předpokládalo, že bude dokonce Ústava EU, která by znamenal ještě větší propojení než Lisabonská smlouva.

3 5
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik