Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdá se, že většině diskutujících stačí přečíst Vaše jméno a mohou kritizovat, aniž by článek četli... Divná doba! !!

2 4
možnosti
Foto

Divná doba?

Špatná pověst!;-)

Článek jsem četla.

2 0
možnosti

Mě se líbí, že se autor řídí zásadou "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej".

Dokud nebudou šéfové EU nahrazeni rozumnějšími lidmi, neuslyšíme odtamtud jinou píseň a zřejmě ani od autora neuslyšíme nic jiného než podobné nesmysly.

3 2
možnosti

Pokud jde o můj názor, tak stručně řečeno:

Solidarita s ptákovinou je taky ptákovina.

3 1
možnosti
Foto

Je nesmysl ohánět se zastaralými zákony. Ten, který kdysi azylový zákon formuloval, nemohl tušit, jak ho jednou mafiáni a pašeráci lidí dokážou zneužívat. Na základě nových skutečností zastaral a je ho třeba v mžiku předělat. V Africe každoročně přibývá 40-50 milionů lidí. Africké vlády neřeší tamní problémy, lidé jsou zaostalí a chudobní. Není divu, že táhnou za vychvalovaným lepším. Podivovat se je třeba nad "všelidskou" tupostí evropských politiků, autora nevyjímaje. Babiš to zhodnotil správně - přijímat uprchlíky je cesta do pekel.

12 1
možnosti

Vámi zmiňovaná pravidla se týkají lidí ZACHRÁNĚNÝCH na moři - a o ty tady opravdu nejde. Jde o vyděrače, kteří zneužívají právo na pomoc v nouzi.

8 2
možnosti
Foto

I25v35a73n 90M18a49r44e78k

16. 7. 2018 15:31

Nějakým snad nedopatřením jste p. Niedermayere opomenul ve své blogu informovat, že lodě přepravců do EU "trosečníky" zachraňují v libyjských pobřežních vodách! ;-( RvRvRv

11 0
možnosti

Přesně. Takže my je naložíme u libyjských břehů, přeplavíme s nimi moře, vysadíme v Evropě a teprve tam budeme bádat kdo z těch nemakačenků má právo na azyl? A ty co ho nedostanou pak budeme pro změnu zase honit po celé Evropě poněvadž samozřejmě záhadně zmizí. Opravdu skvělé myšlení, přímo geniálně dělané na míru pašerákům. Posledně to bylo 450 migrantů a přes ze začátku silná slova to zase prošlo. A když to prošlo, tak kolik jich bude zase za týden, za 14 dní?

Po přečtení článku jsem naprosto zděšen poněvadž toto je jedna z mála věcí v níž má Babiš naprostou pravdu. Takovýmto postupem to půjde opravdu brzy do pekla. Jestli takto, jak uvádí autor, se pracuje v EP, tak se opravdu nemůžeme divit že to tak vypadá a že EU za celé tři roky kromě tlachání o ničem na různých summitech nevymyslela vůbec nic. Hlavně na to myslete vážení u dalších voleb do EP.

7 0
možnosti

Pan premier cini presne to, co od nej pozaduje lid. Slidaritu ano, ale jen pro nas. Migranty nechceme, jen at se utopi, nas by jen vyjidali. Aspon tohle je mineni nejmene 90% zdejsich diskuteru.

5 16
možnosti

A prosím Vás kdo tady psal "jen ať se utopí"?

Tady jde o to, že by měli být dopraveni zpět do zemí ze kterých vypluli. Nic víc, nic míň.

Časem zjistí, že takto to do Evropy nepůjde a migrace zvolní.

12 0
možnosti

Co má udělat loď, která vyloví v blízkosti afrických břehů fingované trosečníky? Správná odpověď: vytáhnout je z moře a vyklopit v nejbližším africkém přístavu. Ale protože ty lodě pašují tyto falešné trosečníky do Evropy ve velkém, vznikají nutně problémy, o kterých píšete.

11 0
možnosti

Ne vyklopit v nejbližším africkém přístavu, alev nrjblizsim pristavu ktery ji dovoli pristat.

A to je pane Hlinko obrovsky rozdil.

2 6
možnosti

J32i15ř20í 69F25o35g38e90l

16. 7. 2018 12:52

Nepřekvepil. Typický představitel vítačské politiky Kalouska a Pospíšila. A toto nás zastupuje v EU.Rv

17 1
možnosti
Foto

Je jako hráč dávající při fotbale vlastňáky.

2 0
možnosti
Foto

Není to úplně k věci, ale globální politika jistě tento problém ovlivňuje. A právě teď probíhá summit v Helsinkách a tam padají takovéto perly: "....hlasy, kteří...".

Proboha, jak může někdo, kdo je školeným komentátorem může takto mluvit?

2 0
možnosti

Proboha, jak Vy můžete psát neustále takové nesmysl\?

;-D

1 4
možnosti

Pokud jde o vědění v politice, tak jste na tom oba zhruba stejně.

Naposledy jste měl "hlavu na krku", když jste byl v ČNB. Škoda.

3 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik