Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Evropa není nafukovací, všichni z celého světa se sem nevejdou! Pan autor hledí na svět evropskounijními brýlemi a nevnímá realitu běžného života původních obyvatel Evropy, kteří se, kupodivu, ještě stále na tomto kousku zeměkoule vyskytují a zvelebují ho.

15 0
možnosti
MD

Kdyz uz nekdo o sobe tvrdi, ze vystudoval matematiku, mel by si spocitat, pod co se da a neda podepsat. I kdyz vse muze byt jen nejakou nazorovou substituci.

5 1
možnosti
Foto

Člověče radši se svými radami někam zdekujte, poté, co jste se podílel na likvidaci hodnoty koruny jsou lidé na podobné rady alergičtí !

8 3
možnosti
JV

J24i71r38i 42V62r50a86b75e64c

16. 7. 2018 12:25

člověk může být pro a nebo proti migrantům, ale pan Niedermeyer přesně popsal jaké je mezinárodní právo v civilizovaných zemích.

5 9
možnosti
Foto

My v Evropě budeme tak dlouho "civilizovaní", až tady budou nakonec vládnout necivilizovaní divoši z poza moře a pouští...

11 2
možnosti
SB

Pane Valíčku, píšete, že byste nikomu nepřál, aby musel žádat o pomoc jako trosečník.

A víte, že právě tihle falešní trosečníci možná budou jednou důvodem, proč se někdo z nás utopí?

Může se stát, že loď, na které pojedeme, doopravdy půjde ke dnu. Ale jako každá věc, které se nadužívá, tak i nouzový signál S-O-S přestanou lidé brát vážně.

I při obyčejném koupání bychom neměli žertem volat o pomoc, aby plavčík nepouštěl takové volání jedním uchem dovnitř a druhým ven. Stejně tak onen známý pasáček zaplatil svým životem za to, že žertem třikrát volal, že přiběhli vlci. Když napočtvrté doopravdy přiběhli, už nikdo z vesnice nereagoval na jeho volání. Rovněž tak věčně ukřivděnému člověku už nevěříme, když si popadesáté stěžuje, že mu zase někdo ublížil, a přitom ona to v tomto ojedinělém případě nemusí být jeho ukřivděnost, ale nějaký soused se k němu doopravdy mohl zachovat jako gauner.

A stejně tak to může být s trosečnickou krizí. Tak dlouho se bude věnovat pozornost falešným trosečníkům, až ta pozornost otupí a skuteční trosečníci vinou toho doopravdy utonou.

13 2
možnosti
MV

Kdybych za ty léta tady nečetl vaše příspěvky, bezel bych vám políbit prsty u nohou... Opravdu mně váš příspěvek donutí k tomu, se k těmto situacím vyjadřovat ve znění kampaně Zemana a okamury. Víc podobného mi už, prosím, nepište. Už jste mě napravil. Děkuji

2 6
možnosti
OJ

Ty jsi normální zločinec zmetku kolaborantská.

2 4
možnosti
OJ

Promluvil ze mě vztek. Fakt je že tenhle pán buď není schopen dohlédnout důsledky nebo jsou mu lhostejné...

4 3
možnosti
Foto

zjednodušeme to.

Není možné nastěhovat celou Afriku a Střední východ do Evropy.

Evropa není nafukovací a to nezmiňuji ty sociální a zvyklostní rozdíly.

A pokud tomu nebude možné se bránit jinak, budeme muset možná změnit i ty pravidla, která doposud platí.

Tedy, pokud chceme, jako Evropa, přežít.

19 2
možnosti
Foto

100% souhlas. Nechápu ty mínusy.

2 0
možnosti
JP

Doporučuji Mudr. Chocholouška, jestli už není pozdě.

2 2
možnosti
Foto

V tomto případě asi již je.

2 1
možnosti
JO

Vám vůbec nevadí, jak šíleně je zneužíváno námořní právo a vůbec celý právní systém v EU? Ti "zachránění" nejsou žádní trosečníci ze ztroskotané lodi. Oni nastupují na ty lodě s vědomím, že budou přesunuti na záchranné lodě hned po ujetí několika kilometrů.

Návratová politika nefunguje, vráceno je naprosté minimum těch, kteří žádný nárok nemají. Potulují se po EU a živíme je my.

17 0
možnosti
Foto

Samozřejmě. 100% souhlas. Nejde o nic jiného, než o zneužívání námořního práva a drsné citové vydírání.

6 1
možnosti
MV

Karma! Pan Babiš má zřejmě za to, že se může cokoliv, když jeho příjmení začíná stejným písmenem jako Bůh. Ale... ono tímhle písmenem začíná i slovo, které k lidem jeho "kalibru" sedí lépe...

2 11
možnosti
Foto

Jak vtipné........................................

2 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik