Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Ale houby, hadrníky mohli odvézt zpátky do Afriky. tj. na nejbližší pobřeží a Evropa nemá žádnou povinnost pomáhat v Africe !

6 2
možnosti
MV

Hadrniky? Vy moc nastradano mít nebudete, že?

1 2
možnosti
KP

Vy sam jste se podilel na prodeji ceskeho menoveho zlata. Exsef Vasi strany za doby sveho ministrovani zastropoval odvody bohatym na socialni a zdravotni pojisteni. Zastavil valorizaci duchodu. Patrite k politicke strane, ktera jen krade a je silna jen vuci tem nejslabsim. Nyni zase chcete podporovat paseraky lidi. Nemate zadne reseni migrace, jen to ktere by zase nesli na svych bedrech ti nejchudsi. Jste pane Niedermayere k nicemu. Jen svoji existenci skodite Ceske republice

9 3
možnosti
Foto

nemám nic proti přijímání přiměřeného počtu uprchlíků, ale za jasných a předem stanovených pravidel.

A pokud je poruší, okamžitě vyhostit.

1 0
možnosti
Foto

Já souhlasím, ale je to nereálné. NENÍ jak a není kam je vyhostit. V tom je jádro pudla celé té věci.

Kdyby v Evropě zůstávali jen ti, kteří mají nárok na azyl, tento problém by vůbec nebyl.

5 1
možnosti
Foto

si teda myslím, že do pekel má slušně našlápnuto svoji politikou spíš EU

15 1
možnosti
DN

Tato situace došla tak daleko také díky tomu, že EU podcenila začátek migrační krize. Od začátku měla být priorita ochrana vnějších hranic. Opatření o kterých se momentálně jedná přicházejí pozdě. Tak obrovský příliv migrantů vychází z toho, že mnoho obyvatel Afriky si uvědomilo jak je jednoduché se do Evropy dostat.

Je to jako kdyby jste nejdříve pustil přehradu a pak se snažil zachytit přílivovou vlnu.

8 0
možnosti
Foto

Autor má samozřejmě pravdu. Nikde jsem v jeho článku nenašel zmínku o bezbřehém přijetí uprchlíků.

Dostali jsme / a zejména pan Babiš /, na dotacích na všechny možné projekty o mnoho více, než jsme do Unie dali. Teď, když máme předvést špetku soudržnosti, chováme se jako pitomci. Nějakých 20 lidí se dá velmi dobře prolustrovat, zjistit, kdo je opravdu válečný migrant a kdo sem přichází jen za lepším bydlem. Ty druhé nekompromisně vrátit.

Jaká může být reakce Unie, až nám poteče do bot? A nemusí to být migrační krize, ale třeba nějaká katastrofa přírodní. Budeme stát s nataženou rukou a žádat o pomoc? A jakou budeme čekat reakci?

4 13
možnosti
Foto

Pane doktore, jste vzdělaný člověk. Popište proto prosím, jak si představujete proces "nekompromisního vrácení".

Pokud to budu chtít zkarikovat, tak dotyčného "nekompromisně vraceného" posadím do nákladního letadla, na záda jim dám (povezu s sebou samozřejmě více nežádoucích migrantů), tak jim nasadím karabinu na pomocné lano a kopnu ho (je) do pozadí tak, jako se to dělá u výcviku nových výsadkářů.

Ano, to by bylo zcela nekompromisní a riziko návratu migrantů by bylo nepatrné. Ale celé to je nesmysl, že?

Takže, jak byste je tedy všechny chtěl "nekompromisně vracet". Je to dlouhý, pracný a velmi neúčinný proces a naprostá většina migrantů žije nelegálně v Evropě dál.

4 1
možnosti
TB

Až bude chtít nějaký ten migrant požádat o azyl v ČR, nechť ho zde přijmeme a přezkoumáme jeho nárok. Ale pokud chtějí azyl v Německu, Itálii a podobně, není nejmenší důvod je stěhovat sem.....

Takže zaplať pánbůh za Babišovo odmítnutí R^

6 0
možnosti
Foto

Já myslel, že nás v europarlamentu zastupuje naše elita, ale podle všech indicií, tam až na malé vyjímky sedí lidé, kteří neumí ani malou násobilku. Jak jinak si vysvětlit jejich rétoriku, podle které máme být solidární, přijímat a nestanovovat žádné stropy? Za tři roky trvání migrační krize, neudělala EU, mimo summitů na které se potentáti přijedou asi dobře nažrat, jinak si neumím jejich mimořádnou popularitu vysvětlit, vůbec nic. To, že migrační proud polevil, je jen díky nespokojenosti evropských občanů, kteří už svou nevoli dávají najevo ve volbách, toho jediného se potentáti EU bojí. Jenže, protože neumí ani tu malou násobilku, nedovedou si spočítat, že jejich dny už jsou dávno spočteny.

19 2
možnosti
JF

Jojo ten, který prodal Zlatý národní poklad bude mudrovat.

8 1
možnosti

R^

Dík za seriózní, lidský článek hodný moudrého politika.

Bohužel jsme si do čela státu zvolili Andreje Babiše, bezskrupulózního podnikatele, který především žije svým byznysem a solidarita je mu poněkud cizí.

A bohužel naši občané zpracovaní nejrůznějšími servery v současné hybridní válce se bojí imigrantů, i když je zatím neviděli.

Bez obnovy naší země v hodnotách Ježíše Krista, nemáme šanci do budoucnosti!

:-)

5 15
možnosti
SB

Bez Ježíše Krista máme šancí dost. Starověké Řecko o Ježíši Kristovi nic neslyšelo a přesto bylo na vrcholu civilizace své historické epochy.

Ale i starověké Řecko vědělo, že má-li na tom vrcholu civilizace být, musí se ubránit těm z barbarům, tedy Perské říši.

6 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik