Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J91a40n 73J80a11n39u77š58k46a

2. 12. 2018 22:25

at to zaplati TOP09

0 0
možnosti
JB

Neposlouchá. Je třeba zabít Sekala.

1 0
možnosti
RP

JJ, Babiš má svůj názor na imigraci, prosazuje v rámci Evropy svá řešení imigrace, brání tomu, aby ČR imigranty přijala a i na další věci má a určitě prosazuje své specifické názory.

Musí být tedy trnem v oku EU papalášům a všem bruselským úředníkům.

Takže se není čemi divit, že se ho bruselští přisluhovači a eurohujeři snaží vyřadit. A nejraději by byli, kdyby premiérská a třeba i prezidentský post zastával někdo z nich, nějaký bruselský eurohujer a přikyvovač, který by bez odmluvy a bez vlastních názorů plnil to, co z Brusele přichází.

Musí být taky trnem v oku všelijakým korytářům, z TOP sebranky, z ODS atd, které Babišova volební vítězství od státních koryt odstřihla a oni nyní pískají kudlu.

Co se týká dotací, na každou dotaci se vypracovává projekt, každou dotaci schvaluje množství lidí a množství z nich kupodivu není s Agrofertem a Babišem propojeno vůbec. Že by se tedy všichni mýlili nebo by byli všichni Babišem a Agrofertem podplacení? Když každý z nich, kdyby něco nebylo legální, mohl ty dotace stopnout.

To obvinění není nové, trvá už několik let, že by naše policie byla tak neschopmná, že by za ty léta nedokázala najít reálná trestný čin a jeho aktéry obvinit?

A tak dále a tak dále.

Neboli s největší pravděpodobností je Babišovo obvinění jen blábol jeho protivníků.

5 3
možnosti

Teď se oteplí,tak by to chtělo nějakou demonstraci!;-DAť se ten spontánně vyrobený materiál nějak využije,5% trpaslíci nemají peněz nazbyt.

3 2
možnosti

Koukám,že takzv.demokrati stahují kalhoty už před brodem na základě článku v novinách.Jsou k smíchu,všichni jsou chytří jak rádio,ale platný jim to asi moc nebude.

4 4
možnosti
KK

Mně je zase k smíchu komunista, který si myslí, že šidit je běžné.

6 1
možnosti
MB

No, slovní, morální, právní a politická ekvilibristika je už teď značná.

Nejsem žádný fanda Agrofertu nebo Babiše.. ale selský rozum mi říká, že:

-zákony v této zemi iniciují a schvalují politici (mimo jiné zákony o střetu zájmů, které byly šité na Babiše)

-jsou tu orgány, které podle platných zákonů dotace rozdělují, kontrolují a garantují, že jsou v souladu se zákonem a pravidly, resp.zodpovídají za to.

Takže jestli někdo pochybil, tak to byl český stát a příslušné orgány...a měl by nést důsledky. Jestli se někdo zpětně ťuknul do hlavy a chce to někomu "zavařit", nemůže zákony a rozhodnutí měnit se zpětnou platnosti.

Nechápu, proč by subjekt (jakkoli démonizovaný) měl vracet něco, čeho v dobré víře nabyl v souladu s platnými zákony.

Prostě se mi nelíbí to vaše (a myslím tím širší skupinu) podsouvání a účelové strašení, že poplatník bude něco platit ze své kapsy kvůli Babišovi. A jestli bude, tak kvůli neschopnosti politiků, příslušných orgánů a vašemu politikaření.

"Hněv daňového poplatníka" by tudíž měl směřovat jinam, než se snažíte nasměrovat.

5 3
možnosti
RC

A kdo je mezi temi politiky uz 5 let na koni? Neupozornovala opozice uz pri minulem schvalovani zakona o podpore repky, ze jde o stret zajmu? Radu tech veci, co popisujete, ma pod palcem exekutiva, tedy vlada, tedy i Babis. Politicka opozice to nema silu zmenit.

7 2
možnosti
JS

Pokud vím, zatím žádný kompetentní orgán nerozhodl, že ty dotace jsou protiprávní. Dotace bral i pan kníže, to autorovi asi uniklo. Kromě toho, ten orgán EU jednal na udání poslanců stran, které se nechtějí smířit se svou porážkou. Výsledkem tohoto udavačství má být, aby ČR sklapla kufry a přijala "hosty", které frau Merkel protiprávně pozvala do SRN a když ji to přerůstá přes hlavu, chce je redistribuovat do svých "kolonií", t.j. V4.

4 4
možnosti
RP

R24o36b12e49r53t 78P53e15l77c

2. 12. 2018 11:10

Přesně tak...neoprávněné čerpání dotací je nejlepší prevence před imigranty....asi jste si zapomněl vzít ráno prášek...;-D

3 1
možnosti
JK

J34a20n 98K29o15z98l61e69r

2. 12. 2018 10:27

Už mě unavuje neustále číst o tom jak je některý politik špína co všechno ukradl a co všechno chce ukradnout. Za celou dobu mého života jsem došel k poznání že vše co napíší novináři je skoro vždycky jen pouhá spekulace, tito lidé by měli za své hanlivé články nést odpovědnost protože tím vyvolávají mezi lidmi davovou hysterii viz oraganizované srocování lidu kteří mnohdy ani nevědí proti čemu vlastně protestují což je markantně vidět na naší lehce zmanipulovatelné mládeži která sice ještě nic pořádného nedokázala teda až na ty demonstrace. Chci Vám všem hanobitelům připomenout že o vině nebo nevině rozhodují soudy nikoliv názory hloupých nebo zprofanovaných politiků a jejich přisluhovačů. To že někdo známý třeba i VIP něco někam napíše ještě neznamená že je to pravda pořád jsou to řeči starých zbrojnošů

7 5
možnosti
Foto

Až EU odmítne naší zemi proplatit některé už schválené a udělené dotace (jako se už stalo v případě Čapího hnízda), těžko budete tvrdit, že se jedná jen o novinářské spekulace a demonstrace zmanipulované mládeže.

3 1
možnosti
NM

...mlátite prázdnou slámu...;-D;-D

3 2
možnosti
JSS

Zemědělské přímé platby u Babišových satelitů!! No jasně rozmělněno tak , aby pobral. navíc si zadikrtoval už dříve investič. dotace. Stavěl bioplynky na úkor jiného a dneska Toman mu nahrává. Zkrátka máme PAN MISTRA - premiéra... umí dojit nás u unii...... Ale vážení, až se MISTR nasere, tak vy Pražáci nebudete papat- "žrát" A hned 2. den poběžíte na venkov s prosíkem. Už se těšíme !!!

0 5
možnosti
Foto

Zjímalo by mě, jaký vliv může Babiš na tyto satelity, které pobírají dotace, vlastně mít. Tedy jestli o jejich aktuálních činnostech vůbec něco ví, když teď řeší agendu premiéra státu.

3 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik