Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ČP

I Vy kopete? Máte to zapotřebí?

3 4
možnosti
Foto

Má. Budou volby. A také jako poraděnko a jistě ví, komu by Agf šlo prodat. Po ponížení jeho ceny. Jen aby mezi tím nebyla z onoho subjektu akciovka. Třeba i se sídlem na Kypru:-/

1 1
možnosti
LC

Koukám pane europoslanče, že jste dostal stranický úkol, tak produkujete. Každý den jeden antibabiš. Budete pochválen. A kdo je pochválen, ten bude povýšen. Ale jinak jsem si, právě o vás, dlouho myslel, že máte na víc.

8 11
možnosti
VH

Připusťme, že pan Niedermayer dostal od kohosi jakýsi úkol. No a teď: co je v článku špatně? To je totiž mnohem důležitější.

1 0
možnosti
VB

Problém je jasný - v Rakousku jsou mnohem menší rozlohy a u nás od časů komunistických JZD je zemědělství koncentrované. Takže pokud budou podporu dostávat jen drobní zemědělci, dostane ČR do zemědělství celkově mnohem menší dotace od EU, než nyní. No a o to jde.

Boj proti omezování dotací pro velké podniky je tedy proti zájmům ČR. Je mi divné, že to pan europoslanec nechápe.

3 7
možnosti
Foto

Píšete nesmysl balík peněz do zemědělství pro nás se nezmění dle toho kam je směřujeme, je pořád stejný a my sami určjeme komu přesně půjde u většiny dotací totiž není specifikováno zda je pro velké či malé podniky

8 4
možnosti
Foto

Až dosud jsem se domníval, že zkrátka když někdo chová pět krav, dostane na každou krávu 5 euro, tedy 25 euro, když deset, tak 50. když třeba třeba Agrorert 100, tak 500 bez ohledu na to, kdo danou firmu vlastní. V čem je problém?

Schwarzenberg žádné dotace nedostával?

7 3
možnosti
Foto

Zapomínáte, že:

1/ kromě těch nárokových dotacích o kterých píšete jsou ty nenárokové, které dostane jen někdo.

2/ dotace mají nějaký cíl, jedním z nich je podpora malých farem a proto část dotací je omezena velikostí podniku

3/ část dotací je vázana na splnění určitých podmínek a zda opravdu byly splněny kontroljí orgány podřízené premierovi-to je docela problém pokud je kontrolor podřízen majiteli (byť mezi nimi může být mezičlánek např. ministr)

4/ dotační pravidla leze ušít na míru

a těch bodů by se našlo víc, je prostě nepřijatelné aby člověk co vládne zároveň bral dotace či obchodoval se státem

10 6
možnosti
JF

J93i86ř23í 28F88o83g95e37l

2. 12. 2018 22:09

Na to se dá říci jediné.

To je hodně slabé.:-/

5 5
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik