Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím jak jinde, ale do politiky se chodilo zbohatnout už za Přemyslovců. Dějiny se vrací. Ale Ano se zastanu. Tak dlouho voliči poslouchali od 1990 kolik toho politici klasických stran rozdali kamarádům a sobě, až voliči začali volit nové strany. ANO, SPD, Piráty. A dnes pláčou klasické politické strany. Přichází k nám pravidlo, že 20-30 letech se dá historie analizovat a z toho politici na nejvyšší úrovni a jimi stvořené zákony moc nepotěší...........

1 0
možnosti
Foto

Bral bych to jako recesi, jako dělání si legraci ze sebe sama, myslím tu značku.

0 1
možnosti

Není taková SPZ za příplatek několika 10 000Kč ? ;-D

0 0
možnosti

Stranický úkol sice odpovědně plníte, ale je to takové hodně upocené, řekl bych 3-. BTW, s tou registrační značkou ... já bych to nařídil zákonem, povinně. A vím o dvou městech, kde mají všechna auta na reg. značce název města + číslo. Oni si lidé potom těch pracovnic, co si jezdí v pracovní době nakupovat, snáze všimne.

0 2
možnosti
Foto

Jaroslav Hrouda z Děčína není celé ANO. Má prostě takovu úchylku, že svým autům vybírá podivné SPZ. Vystavuje se tím mj. riziku, že jeho auto snáz pozná ten, kdo se mu chce za něco pomstít. Podobně jako se Vy mstíte ANO za to, že vyhrála volby, na rozdíl od TOP 09, za kterou jste kandidoval v eurovolbách, byť jako nestraník. Doufám, že TOP 09 se vždy poučí....

6 4
možnosti
Foto

ANO se nikdo nemstí, voliči ANO se pomstili všem nám ostatním:-/

6 4
možnosti

Neuchopitelné Hnutí Ano vlastně vychází vstříc Náboženské poptávce. Jakkoliv jsme Ateisté, stále to čekání na Mesiáše je v nás! J. Žižka, Lapka, pak podpaluje ve stodole blouznivce , osvobozuje lid od daní Rožmberků a zase nastoluje poplatky nové, Husitské. Nic se nemění, pouze ti špičkoví opět zbohatnou. Opět se otevírá otázka - A odkud se ti noví, čistí lidé vlastně mají objevit? A. Babiš je dobová postava Žižky, houfem se přidávají novodobí hejtmanové a dokonce si omalovávají své Bojové vozy ! Zase to splaskne, zase budou noví bohatí a bude se Věřit a čekat dále ! (Mj., Vítek Bárta - VV - se již aktivizuje, jak dále Dojit) ! ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Jedni nám sdělují, že se máme nejlépe v dějinách, a vy to takhle pěkně shodíte. Tak máme se nejlépe, nebo nejhůře? Nebo pouze někteří z nás nevědí roupami, co dělat.

0 0
možnosti

delaji to, co kritizovali u ostatnich...

Vam karma

6 0
možnosti

Nevím tyto "výkřiky" jsem od člověka Vašeho formátu nečekal......

6 1
možnosti
Foto

tenhle formát nás připravil o většinu zlatého pokladu, který rozprodal za čtvrtinu ceny, které jen pár let potom mohlo mít.

2 1
možnosti

No k počínání ODS v minulosti má ANO možná nastartováno ,ale zbývá ještě velmi dlouhá etapa;-D;-D;-D

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS