Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J60o26s81e93f 65B16á23r31t39a

20. 5. 2019 16:44

Volby to je bilance uplynulé činnosti. Takže stačí se podívat, jak naši europoslanci hlasovali.

0 0
možnosti
JR

J29a86n 61R13á16ž

20. 5. 2019 10:09

Poslední průzkumy zvyšují naději , že se pan N. a spol. do europarlamentu nedostanou a to mne naplňuje optimismem

1 1
možnosti
Foto

Snad končí i všechny socioinženýrské projekty typu výměny obyvatelstva Evropy, ekologistické strašení, omezování demokracie a další. A doufám, že končí i i adorace myšlenek Marxe!

http://www.apcr.cz/index.php/clanky/item/283-kopie-frantisek-petrik-predseda-evropske-komise-jean-claude-juncker-odhalil-sochu-marxe-venovanou-z-ciny

0 1
možnosti

R^

V podstatě souhlas prakticky se vším. Chceme být součástí silné, akceschopné EU, která bude mít jednotnou hospodářskou a mezinárodní politiku se subsidiaritou všeho, co neohrožuje akceschopnost Evropy.

Bohužel v těchto volbách u nás převažují destruktivní uskupení usilující o konec Evropské unie, o vystoupení z obranného společenství, o oslabení Evropské unie. Někdy je tato destrukce nenápadná, jako u ODS, která usiluje o neakceschopnou EU kromě hospodářství s dominancí nezávislosti. Obdobně nebezepečně utajený je program ANO, který vstřícností vůči EU neoplývá.

Udivuje mne množství psychopatů v čele tolika uskupení! A udivují mne v čele straniček i ti, kteří poslaneckou imunitou chtějí uniknout trestnímu stíhání.

Na třetí pozici 26. uskupení máte šanci na další práci v EU. Budiž Vám přáno!

:-)

0 0
možnosti
JZ

J98a72n 70Z51í13m17a

19. 5. 2019 22:23

Tak co nám jako voličům v té EU zase zdražíte pane Niedermayere. Už platíme navíc k elektřině 15% na obnovitelné zdroje - které se ukázaly pustým vyhazováním peněz. A vy musíte vědět o čem mluvíte - v energetické komisi EU jste zasedal. Nebo nám povinně nařídíte elektromobily s pevnou cenou nejméně 39.000 euro jako Nissan Leaf jímž jste před časem argumentoval. Do které komise půjdete páchat dobro.

Víte ČR by potřebovala nového a lepšího prezidenta a Vaše strana k tomuto tématu má nejblíž. Co kdyby jste na chvíli byli užiteční. S optimismem JZ:

1 1
možnosti

Solární barony splodili naši politici! :-)

0 0
možnosti
JF

J83i97ř41í 48F30o83g37e45l

19. 5. 2019 14:28

Kampaň už končí a autor blogu též...:-P

6 1
možnosti

Já mu přeji další práci v EU! :-)

0 0
možnosti
JM

...a doufám, že končí i všichni eurohujeři.

8 1
možnosti
AR

A hlavně ti jejich kandidáti do Štrasburku;-D

3 1
možnosti
AK

Dalším nebezpečným prvkem by se stalo pravděpodobné posílení role velkých silných zemí v „jádru“, které by mohlo vést „k nekomfortu“ zemí malých a středních, vzniku nedůvěry a možná i nepřátelství

Zdroj: https://niedermayer.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=714029

Ten podmiňovací způsob nechápu.

To, co popisujete už přece nastalo a je realitou.

Nemyslím si také, že akceptování kompromisů je ta nejlepší cesta vždy a při rozhodování o čemkoliv.

S 21 poslanci nás jistě může přehlasovat takřka kdokoliv. A každému, kdo umí počítat, je to jasné.

To podstatné je ale něco jiného. Mít právo veta a možnost říct, že tohle odmítáme a budeme si řešit po svém.

Zmenšení agendy ve které ti velcí budou rozhodovat o všech je - podle mého názoru - to pro budoucnost EU nejpotřebnější.

11 1
možnosti

S Vašimi postkomunistickými názory nesouhlasím! Právo "veta" představuje absolutní neakceschopnost. Odmítám! Díky Václavu Klausovi hlasy nezvažujeme, ale přebíjíme o jeden hlas. To je špatně! Nenaučili jsme se hledat kompromisy, hledat rozhodnutí přijatelné pro většinu. A to je chyba! Bezhlavé soupeření s evropským uskupením států nás diskvalifikuje. Komu tím chceme sloužit? Nelžete! Velké státy mají v rozhodování stejnou sílu jako ty malé, pokud "nestávkují", ale vyjednávají! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik