Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Dík za moudrá slova!

Babiš je pro Evropskou unii, ale zdá se, že jen na ždímání peněz. Rozhodně funkční federalizovanou Evropu nechce. Ale není sám! Jsou u nás strany, které jakoby chtěly EU, ale mají to svoje pověstné "EU ano, ale..." a ve skutečnosti funkční soustátí odmítají! Pozor na ně!

:-)

0 0
možnosti

J94a83k32u87b 85H32o68z32a

6. 6. 2019 8:04

Jen ať to do ČR evropská komise dál pere horem-dolem. Za nedodržené kvóty, sebrat dotace...Odpor obyvatelstva překvapivě co? No přece poroste, Troník! A pro mě pak už jen to kafíčko. Ostatně soudím, že EU musí být zničena.

2 2
možnosti

Ubohost! Evropa, pokud má být funkční, musí být federalizovaná!

Naše nemravnost, že EU je dobrá jen na čerpání peněz, musí skončit! :-)

0 0
možnosti

Ten úvod článku mi přijde poměrně ironický. "Premiér hledá lepšího nepřítele, než jsou uprchlíci". No, bohužel pro premiéra, on to nemá tak jednoduché, jako několik (staro)nově zvolených europoslanců za TOP 09, kterým ke zvolení stačilo opětovně se zaměřit na toho samého nepřítele, jako obvykle, že?;-)

2 5
možnosti

Chcete snad tvrdit, že si pan Babiš našel nového nepřítele, když ani Kalousek, ani migrace nezabírají? Chcete snad tvrdit, že za schodek rozpočtu nemůže vláda (resp. celá koalice) nadměrnou rozhazovačností, ale EU, resp. EK? Opravdu?

Chcete snad tvrdit, že auditoři napsali to co napsali, jen aby zničili pana Babiše a Českou republiku. Protože Babiš je ten spravedlivý a to se pánům Kalouskovi, Babišovi či Junckerovi nelíbí. Proto, jsou na něj, chudáčka, tak oškliví?

2 0
možnosti
Foto

Že se tak vehementně nezajímáte, jak a kdo financoval v začátcích vašeho guru?

0 2
možnosti
Foto

Sorry, patří pod pána Nováka

0 0
možnosti

R^ Napsal jste to dobře!!

7 0
možnosti

:-)......Pane autore, Lex Babiš a předání firmy do svěřenských fondů Vám.....při Vašem vzdělání nic neříká?

To má majetek prodat, nebo dát na charitu? Nejlepší jít do politiky z holou, mlátit v parlamentu prázdnou slámu a odejít bohatý!

Babiš vadí a moc! Nákladné pořádání "spontánních" manifestací stojí jistě slušné prachy, kdo to financuje? Odpovězte si sám!!! RvRvRv

4 11
možnosti

Ani prodat ani dát na charitu. I když ta charita by byla docela fér, vzhledem k tomu, jak ten majetek nabýval. Ale podnikat BEZ DOTACÍ. Ty ostatně už svým smyslem patří malým a středním firmám a ne obludnému monstru AGROFERT. Zrovna tak, jako fotovoltaika měla patřit na střechy továren, škol a domů a ne na úrodná pole. U nás totiž každá dobrá myšlenka nalezne úrodnou půdu především u lidí, kteří jsou sice často velmi inteligentní a často i pracovití, ale především vychcaní a s neobvyklou schopností zneužít cokoli a kohokoli ve svůj prospěch. Proto má i v naší zemi slovo podnikání často tak pejorativní nádech. A pak těch 95% skutečných podnikatelů je házeno do jednoho pytle s těmito darebáky s dlouhými prsty do politiky, justice a státní správy.

7 1
možnosti
Foto

Tohle pan Babiš nikdy nepochopí, Pamatujte se to, nikdy nepochopí. R^

7 1
možnosti

J91i32ř86í 91V14o89l60k35a

5. 6. 2019 20:35

Je škoda, že nejsme dobře informováni, ale ta kauza celkově odpovídá rozkrádání této republiky již 30 let. Jsme na to už zvyklý.Pohyboval jste se v ČNB ne zrovna v nízké funkci, tak třeba otázka, museli jsme prodávat zlato ?

3 2
možnosti

Já pořád nechápu, jak je to možné. Spálená země (Zeman), rozkradené a vytunelované podniky (každý, kdo nebyl v 90. letech u moci), zničená měna.

A zdvojnásobená životní úroveň. Jak to jde dohromady?

1 0
možnosti
Foto

A nebylo by výhodnější pro Českou republiku postupovat podle přísloví Co se doma uvaří, to se doma sní": A pokud možno to nerozpitvávat.

Neumím si představit, že by takto na sebe své hříchy vyzvonili během války konzervativní a labouristická strana Německu. Fakt je ten, že na počátku všeho stojí přípis jednoho našeho spolku do Brüselu.

3 3
možnosti
Foto

Nebylo by to lepší ani výhodnější pro ČR.

Zájmem ČR není to aby se dotace rozkrádaly, ale aby pomáhlay těm komu jsou určeny

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS