Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Už chybí jen aby vedení strany v Bruselu dalo pokyn a uvědomělí demokraté vzali zbraně a vyrazili na Strakovku zbavit svět toho zrádce antidemokrata a antikrista Babiše

3 6
možnosti
JS

J91a88n 86S56v60a76t61e48k

25. 6. 2019 14:13

Můžete mi, prosím, laskavě vysvětlit, jaké indicie svědčí o něčem tak "stupidním" (vzetí Strakovky útokem), o čem popisujete ve svém příspěvku?

Vždyť z veřejných vystoupení (nejen) organizátorů demonstrací vyplývá, že nechtějí měnit výsledky voleb, jen se jim nelíbí Andrej Babiš coby premiér a paní Benešová coby ministryně spravedlnosti (naštěstí odpor veřejnosti k možným změnám v justici je nyní tak evidentní, že si tyto změny nedovolí vládnoucí elity prosadit, protože by bylo evidentní, proč by tak učinily /zabránění stíhání Andreje Babiše/). Opravdu není hnutí ANO ve svém středu schopno najít jinou osobnost, která by mohla být premiérem místo Andreje Babiše? Je snad hnutí ANO skutečně "stranou jednoho muže"?

0 0
možnosti

R^

Žijeme v době politiky stále stavící na závisti, nenávisti, pomstychtivosti, aroganci, lži, pomluvách a podivných službách. Proto když dochází k aktivizaci občanské společnosti k obraně normálních hodnot, k obraně demokratické dělby moci ve státě, slušný člověk stojí na pozici této aktivizace. Milion chvilek pro demokracii tuto aktivizaci provádí, a proto myslící člověk jim jednoznačně fandí.

Zemanovci, babišovci, klausovci, komunisti a socani staví demokracii jen na svobodných volbách. A dál má občan jen držet hubu a krok. Jenže normální člověk toto pociťuje jako okleštěnou demokracii. Ke svobodným volbám je nutná též aktivní občanská společnost, která dozoruje vládní kroky i ve volebním mezidobí!

:-)

9 3
možnosti

M28i29r14e64k 61Ř75í76h78a

25. 6. 2019 13:19

Víte kdo stavěl stavěl na síle ulice davu a řvaní - Hitler, Mussolin, Stalin a jiní jim podobní. Taky slibovali ty správné pořádky a co z toho vzešlo, že. BTW ten kdo nechal komunistům podíl na mocu nebyl Zeman nebo Babiš ale Václav Havel a všechny vlády těsně po revoluci.

0 1
možnosti
Foto

;-) Zatím je výsledek stále stejný, resp. až se stupńující. Stále více lidí jak starým, tak novým ,,centrálním" rádobynavigártorům, nedůvěřuje, Jistě i autor ví, a dobře, proč;-)

6 3
možnosti
MB

Říkám donekonečna, že na politiky se dívám jako na své Sluhy! Nic dehonestačního - Slouží veřejnému blahu - a já si tu službu ze svých daní platím. Došlo to tak daleko, že je mi premiérem nabízeno, abych Sluhou, byl já samotný! Teď žiji v obrovské nejistotě a jsem zmaten! Minulý čtvrtek jsem se nedíval na TV Barrandov. Zde mi zase radí prezident. Co je správné, co mám dělat a co si myslet! Svou sklíčenost jsem sdělil bližnímu okolí, řekli mi, že mám používat Rozum! Nevím o co jde, kde se to kupuje, či půjčuje, případně nalévá. Je pondělí, no - Do čtvrtka nějak vydržím ! ... :-)

2 1
možnosti
Foto

Dívejte se na ČT a Šídlovo ,,štˇastné pondělí", a budete mít jasno;-D

2 0
možnosti
PK

K bodu č.1...Kdysi jeden známý blogař napsal, že pravdoláskař Pithart se mýlí (k jinému tématu). Nyní by asi plédoval v opačném gardu, bo účel světí prostředky.

Škoda, že nikdo neměl na pláni odvahu sdělit lidem, že je to především job politiků řešit tyto problémy, je to jejich "slušně" placená práce a měl bych dobrý pocit smyslplnosti těchto akcí. Nestalo se a směrování této akce je někde jinde.

7 2
možnosti
Foto

I tak. Nemluvě o tom, že nejméně do ,,jedné malé věci" si zase kdosi šlápl;-).

4 1
možnosti
OP

Ty tři velké, nikoliv malé věci jsou O.K., ta óda na idealizovanou Evropu, která je v reálu zcela orientovaná na prospěch velkokapitálu, ta óda nesedí

1 1
možnosti
Foto

Realita je geopolitika, idee jsou ,,pro lid":-/

2 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik