Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tento šťoura byl v EP zvolen do nějaké funkce?Že má taková ramena?Zatím vůbec nic nedokázal.jen plive jedovaté sliny kolem sebe.To tam máme tedy hezké zástupce!Jeho voliči by se měli stydět.

12 7
možnosti
MB

Nesouhlasím ..ale to by bylo na dlouhý výklad..:-/

5 3
možnosti
IK

R^ Od zemí "Vyšehradské 4" nebylo pěkné, že zablokovali volbu Timmermanse. Překvapvě tak byla navržena p. von der Leyen, která sice nekandidovala, ale zdá se na tento post připravena a je akceptována všemi 28 zeměmi. Doufejme, že je volba konečně v dohlednu, aby byla EU schopna jednat a nezabývat se jen personelními otázkami, jak bylo vidět v absurdním divadle v minulých týdnech.

2 0
možnosti
Foto

Babišovi se to "doma" hroutí, tak zoufale shání, kde sehnat plusové body. Vsadil na boj proti "vítači" Timmermansovi, na což Češi slyší. No, špatná sázka :-)

Vám karmaR^

8 12
možnosti
PK

No,hroutí? Záleží co vymyslí - nějaký zrádce Mališ nebo jak se jmenuje se vždy v rychlokvaškovém hnutí objeví. Ale Váš jásot vyplýval z jednoho průzkumu kde spadl na 25, ale dnes je opět na 32-33.:-). Podle mne by měl to zabalit ale nemá za sebe 1-2 borce z vlastní stáje. Bohužel chce být jednička.

3 2
možnosti
ZB

Jedno v EU jisté je, Němci a Francouzi si nenechají do projektu EU moc mluvit. Proto jsou na klíčových místech EU jen loutky. Pan Niedermayer To jistě dobře ví, ale je moderní si vylepšit pozici kopnutím do Babiše.

8 7
možnosti
RS

A koho teda vlastně Babiš navrhoval?

2 0
možnosti
PK

Rad bych věděl co zatech x let v evropskem parlamentu pro ČR ziskal autor tohoto pritroubleho panfletu.

Nechapu, kde bere v sobe tu odvahu hodnotit druhe, kdyz jeho vysledky jsou 0-ve!

Co dokazali pro ČR dohodnout s p. Pospisilem? Kdo se bavi s nimi v evrope? Jakou oni dokazali ziskat pro sva stanoviska podporu?....proste jen opet hloupe mlati slamu, prace 0.

10 4
možnosti
AP

Co získal autor se dá spočítat podle platové tabulky. Co získal pro ČR? No, pokud si matně vybavuju, přibližně, asi tak, přibližně ... nic

7 3
možnosti
RS

R13a54d74e63k 25S43e65m28a

3. 7. 2019 17:10

Webera zablokovala Angela - nebo média neříkají pravdu?

1 0
možnosti
VV

Podle revansistickych medii to byl panove Macron a Orban.

1 0
možnosti
VR

A Vy si myslíte, že Frans by byl větší terno? Víte o tom, že Ursula patří do stejného klubu, jako Vy?

2 1
možnosti
AR

Je to tak. Jinak panu Niedermayerovi blahopřeju k zisku největšího počtu volebních hlasů od našich občanů v eurovolbách, daných kandidátům zvolených u nás do parlamentu ve Štrasburku.R^!!

5 3
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik