Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Daňový únik v této výši vyžaduje předběžné opatření, obstavení účtů Agrofertu, blokaci na převod veškerého majetku, provozních zásob i obchodního zboží. U jiných firem úplně běžná věc už při pouhém podezření. Paní Schillerová doufám, že to bude "padni komu padni" a daňová kobra se zástupcem GŘ plk. Mgr. Robertem Šlachtou řádně zakročí s plnou silou své výzbroje: https://hlidacipes.org/celni-sprava-mocny-ozbrojeny-utvar-zodpovidajici-se-andreji-babisovi/

Minimálně tak jako tomu je v jiných případech:

https://www.financnisprava.cz/cs/financni-sprava/media-a-verejnost/videogalerie/app/list/kobra

6 0
možnosti
Foto

Už se nedivím, že Top nemá ani 5%. A bude hůř. Jak dopadl Sobotka s programem antibabiš?

2 2
možnosti

Srandovní, souvislost nula, pomatení propagandou 100%. ;-)

6 1
možnosti

Pane ex - viceguvernére, prosím prozradíte nám, jak jste hlasoval v ČNB při prodeji zlatého pokladu? Děkuji.

3 0
možnosti

Nějak se to tomu Andrejovi začíná všechno bortit.

6 2
možnosti

No, a je to. Máte stranickou čárku za mediální iniciativu.

4 4
možnosti

To, co jste napsala, je, promiňte, hloupost.

4 4
možnosti
Foto

Čapí hnízdo je prodělečné, jiné firmy Agrofertu ziskové a tak se to trochu upraví. Zcela obvyklá metoda nejen u Agrofertu, nechápu čemu se autor diví.

1 0
možnosti

Jó, jo Štěpáne = 7 až 9 let za dotační podvod na Čapáku (sazba 5-10 let),+ 6 až 8 za daňový podvod na Čapáku (sazba 5-10) + 3 až 5 let za zneužití pravomoci úřední osoby = Nechápu, čemu se AB diví.... :-)

7 0
možnosti

MZ obohatil geologiii a fyzikální veličiny. Libuje si v kanálnictví, pode dnem objevuje další dna, sám dnou trpí a dna jeho vylomeniny - konce neberou. Dno, jako Golem - se nedaří stále nalézt. Člověk ze století páry - Parní stroj, hybná síla ČR ! ...

Udatně mu sekunduje sběrač tenisových míčků Bureš! Přichází ze Slovenska jako Věrozvěst v úprku před tamní garniturou. Země zaslíbená povrzuje svou pověst! Kupuje celé celky NH za prostředky, které nemá, vlastní i čapí objekty o kterých neví. Obchoduje předraženě sám se sebou - poškozen není, tedy si koupí Dluhopisy, opět z prostředků které nevlastní. V případě hrozby placení Daní je Optimalizace naopak zase dobrá. Už čapák zase vlastní ! Zaplatí předražené reklamní náklady, které se pochopitelně, objemem ani neuskutečnily. Perpetum mobile prý neexistuje ... :-)

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS