Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Osobně mě velmi rozčiluje neustálé přirovnávání Putinovi agresivní politiky k událostem před 2. světovou válkou. Jen krátkozraký člověk může činit taková přirovnání. Západ vydráždil Rusko a kvůli tomu Evropa stojí na prahu války, kterou si vlastně nikdo nepřeje. S Putinem se na začátku ukrajinské krize mělo diplomaticky jednat a vzít v potaz, že Ukrajinu si Rusko ze své sféry vlivu bez boje vzít nenechá. Však se stačí začíst do knihy od Brzezinskeho, (nyní zahraničněpolitický poradce Obamy) ve které jasně píše, že bez Ukrajiny Rusko přestane být velmocí. To Putin ani kdokoliv jiný na jeho místě nemohl dopustit....

11 3
možnosti
JR

J77a55r81a 60R64a25n53k

2. 9. 2014 1:41

Proc si daval Putin tolik na cas? Potreboval klid na sve megalomanske OH?

Demonstrace na Ukrajine zacaly v listopadu, proc jim dosazeny Janukovyc s demontrujicimi nejednal? Potreboval cas na spakovani zavazadel?

1 5
možnosti
Foto

Žel ta trojka, s níž jste se v tomto případě spojil, nemá nejlepší pověst... Jenže Vaše vysvětlivka v závorce (o korektnosti čísel lze mít asi pochyby) vypovídá sama o sobě.

5 2
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik